مخلوط کن برقی یا میکسر دستی DSP با قلاب و کوبنده خمیر حرفه ای از فولادهای ضد زنگ مدل KM2008


درباره این محصول

میکسر و مخلوط کننده برند دی.اس.پی مدل KM2008، دارای کارکرد عالی می باشد که مرحله مخلوط کردن مواد مثل آرد، تخم، لبنیات و غیره را به شما خیلی آسان می سازد.

خمیر کدنه خوش ندارین؟

اگر خوش ندارید با دستتان خمیر کنید ما به شما راه حل پیشنهاد می کنیم. شما با استفاده از مخلوط کن (مکسر) برقی به بسیار وقت کم و به صورت درست خمیر آماده کنید.  دیگر خمیر کردن مشکل نیست! 

مخلوط کدن سفیدی و زردی تخم مرغ چقه سخت است!

مخلوط کردن سفیدی و زردی تخم مرغ آسان نیست و اکثر وقت به شکل درست مخلوط نمیشه. اما می توانید با استفاده از این مکسر شما به بسیار زودی و شکل درست سفیدی و زردی تخم را مخلوط کنید. 

درجه های مختلف داره

این ماشین برای تیزی و آسانی کار دارای 5 درجه می باشد. در صورت که می خواهید مواد را در زمان کم به سرعت زیاد مخلوط کنید می توانید از درجه های بلند تر استفاده کنید. همچنان دارای یک سویچ "Turbo" می باشد که برای ازدیاد سرعت است.

برند:
DSP
رنگ:
سفید
ساخت:
ترکی
قدرت:
200 w
خروجی یا تولید:
200W

نوشته ای پیدا نشد

نوشتن نظر
M47 70
18.47
16.29
شما ذخیره می کنید: 2.17
موجود
+
Hamayon Kandhari
شرکت همایون کندهاری یکی از بزرگترین وارد کننده های لوازم خانه و اشپزخانه در افغانستان ...
+93 70 620 0000
گزینه های پرداخت
زمان و نرخ انتقال اجناس: